Izaberite brzinu automatskog skrolovanja

Sada je brzina
1

 

KVIZ

 

Davor Mišeljić piše 26. jula:

 

Zdravo Stoja,

 

Jebo me slike, dvije noći sjedim do 4-5 podešavam, sortiram, imenujem,...!!! Imam bruku stvari za tebe, tj. sajt, ali treba još samo da ih prebacim u "prenosiv" format - prevelike su za mail, a i puno ih je. A radim ujutru, moram sad na spavanje. Biće za koji dan, uz nešto pisanog materijala, pa ti proberi.

 

U međuvremenu, evo i mali kviz, svakome ko tačno odgonetne plaćam piće kad se vidimo! Dakle, koja je slika "prava", a koja dotjerana PhotoShop-om?

 

Pozdrav, Davor

------

E sada ja. Evo je 30. juli. Sada ja nešto kontam, nema para za koje bi ja radio kod takvih eksploatatora u Emiratima, pa čovjek četiri dana radi, ko pčelica Maja, i zato nije stig'o ništa da mi pošalje. Mora da mu je jako teško. Pa da ga ne razočaramo, hajde da svi pogađamo, šanse su fifty-fifty. Imam ja već nekih ideja o tom piću, može tu biti raznih varijanti. Da sada ne dužim, evo ih i Davorove slike:

Davorova adresa je "Davor M." <dacan@emirates.net.ae>.  

14. novembar 2007:

Dakle, da vidimo ko se ovde zajebavao. Evo odgovora koji sam dopbi od Mladena Šašića:

Nego daj skini onu sliku pod Kvizom, Air Canadin 747 sto se lomi na sletanju, nije prava, evo ti i link gdje kazu kako je napravljena:http://www.aerospaceweb.org/question/planes/q0076.shtml

Znači, gornja slika ke definitivno dotjerana, što ne mora da znači da donja nije. I sada da vidimo šta će biti sa tim pićem!!!